Anisia Costescu | Comuna Dumbravita Jud. Brasov : Cand oameni buni, cu bune intentii se incred in cei ce ne mint si isi bat joc de tara asta de atatia amar de ani?!

0
29

Da. Colegul si bunul meu prieten Viorel Strimtu a decis sa plece la PSD. Nu ne-am certat niciodata, dimpotriva, consider ca am fost cea mai unita echipa si capabila sa scoata comuna din mocirla in care o va lasa Popa Zachiu.

Nu, nu am fost de acord, insa decizia nu mi-a apartinut. Fiecare este liber sa aleaga ceea ce considera ca este mai bine pentru el.
I-am inteles alegerea, partial.

PSD racoleaza candidati printr-un santaj invaluit in ‘intentii bune’ pentru comunitati.
Spun ca singurul mod in care primarii vor primi bani de proiecte e daca vor candida din partea PSD. De parca doar alegatorii PSD platesc taxe si impozite. De parca doar alegatorii PSD au nevoi si drepturi in Romania noastra.

O ‘promisiune’ care are la baza un santaj. Personal am refuzat sa particip la asta.
Am intrat in politica TOCMAI datorita DEZASTRULUI cauzat de PSD si PNL in ultimii 34 de ani.
Si acum, cand in sfarsit se vedea luminita de la capatul tunelului, cu PSD si PNL in scadere urmare a nenorocirilor pe care le-au provocat, unii aleg sa le asigure continuitatea punandu-si increderea in cea mai mincinoasa organizatie politica alaturi de PNL. O ‘mare familie’ care in ultimii 34 de ani a facut doar rau acestei tari. Chiar si la Dumbravita am vazut foarte bine ‘rezultatele’ combinatiei PNL + PSD la conducere in fiecare lucrare, dusa sau nu la bun sfarsit.
Ne mintim ca ‘la țara’ alegem omul. Nu. Fiecare vot dat omului PSD, PNL conteaza la nivel national. Absolut fiecare vot.

Ne miram cum sunt tot aceiasi oameni la conducerea tarii in ultimii 34 de ani?!
Pai cum altfel sa fie cand partide ca USR par ca merg cu ‘galeata ciuruita’ din alegeri in alegeri. Cand oameni buni, cu bune intentii se incred in cei ce ne mint si isi bat joc de tara asta de atatia amar de ani?!

Nu. Eu refuz sa particip la asa ceva.

Eu raman aceiasi a voastra Anisia Costescu. Fidela principiilor si valorilor de viata si nu numai valorilor vreunui partid. Asta sunt eu. Aleg poate calea mai grea dar cu siguranta calea cea mai sigura spre eliberarea poporului roman.

Echipa USR Dumbravita este incontinua crestere si ramane pe pozitie!
Va imbratisez cu drag si va rog sa iesiti la vot si sa va incredeti in instinctul vostru cand veti alege viitorul comunei si tarii noastre.
Duminica binecuvantata!🤗🙏

 

Lasă un răspuns