Cristian Ghinea : Vine Austeritatea! Am calculat cât fură Ciolacu în fiecare secundă.

0
203

Guvernul lui Ciolacu e ca o capră dementă, dar fericită. Se învârte în jurul țărușului, aruncă cu bani în dreapta și în stânga, fără număr, 11 miliarde de euro pe baroni, mii de posturi noi în administrație, plafonări fictive la energie, pachete sociale neacoperite.

Până ajunge funia la par și capra rămâne țeapănă. Nu vor mai avea de unde să se împrumute ca să finanțeze deficitul, adică diferența dintre ce cheltuim, din ce în ce mai mult, și ce încasăm.

Deja s-a întâmplat atunci când n-au avut din ce să plătească salariile la bugetari. Au vrut să tragă 5 miliarde, au tras doar două, la dobânzi de peste 8%. Anul trecut ne împrumutam la dobânzi de sub 4%. Cine vinde țara, Marcele?

Vor ajunge la 10%. Un rating de bețiv șomer care se duce la bancă să ceară credit. Și tot nu vor mai găsi bani. De aici disperarea să crească impozitele. Nici vorbă să taie de la sinecuri.

Când ajunge funia la par? Anul viitor. Ce se va întâmpla? Vor fugi Ciolacu și PSD de la guvernare? Vedeți toate cifrele relevante și știrile care arată începutul crizei. Află de pe Mogul TV azi și vorbim fix la anul pe vremea asta!

 

Cristian Ghinea

Lasă un răspuns